INSCHRIJVING 2023-2024

WOORD-DRAMA

3e tot 6e JAAR

Kandidaten die willen starten in het  3e, 4e, of 5e jaar Woord-Drama leggen allemaal een proef af.  Om daaraan te kunnen deelnemen moet je je eerst registreren.  Behaal je op de proef een positief resultaat, dan kan je je inschrijven.  Lees hieronder de volledige uitleg.

Deze studierichting bieden we enkel in campus Harmonie aan.


Elke kandidaat registreert zich online via onderstaand registratieformulier:

REGISTRATIEFORMULIER

Naast het invullen van persoonlijke en studiegegevens, kies je via dit formulier ook de gewenste klas en de datum waarop je de proef wil afleggen.   Merk je na de registratie dat je de datum van je proef wil veranderen, registreer je je gewoon opnieuw.

Belangrijk:  

 Na de registratie:


De richting Woord-Drama organiseert toelatingsproeven.  Om toegelaten te worden, moet je slagen voor de proef.

Waaruit bestaat de proef?

Op onderstaande links vind je alle nodige informatie.

Proef Woord-Drama - 3e jaar

Proef Woord-Drama - 4e jaar

Proef Woord-Drama - 5e jaar

Wil je proef doen voor het 6e jaar Woord-Drama, mag je rechtstreeks contact opnemen met coördinator Inge Gyselinck via woorddrama@kunsthumaniora.be.

Waar en wanneer?

Indien er na 5 juli nog plaatsen zijn, richten we nog een proef in op dinsdag 29 augustus 2023 in campus Harmonie. Deze optie kan je pas op 5 juli 2023 aanduiden op het online registratieformulier. 

Wat breng je mee?

Wat na de proef?

De coördinator brengt je via mail op de hoogte van je resultaat.  

Belangrijk: Slagen voor de proef betekent niet automatisch dat je een plaats hebt in de gewenste klas.  Hoe je wel een plaats kan bemachtigen, lees je hieronder bij "Inschrijving".


Om kamperen aan de schoolpoort bij de start van de inschrijvingen te vermijden, organiseren we ons eerste inschrijvingsmoment online.

De inschrijving is pas volledig afgerond als aan alle toelatingsvoorwaarden is voldaan en de inschrijvingspapieren ondertekend zijn.

Online aanmelding 3 juli 2023

Op 3 juli 2023 van 9:00 tot 13:00 kan je je via onze Inschrijvingspagina online aanmelden om in te schrijven.  De gegevens die je zal invullen zijn je naam, gewenste klas, mailadres, telefoonnummer.  Mochten we n.a.v. je aanmelding vragen hebben, nemen we onmiddellijk telefonisch contact met je op.  Zorg er aub voor dat we je kunnen bereiken op 3 juli tijdens de werkuren.

De vrije plaatsen worden opgevuld in volgorde van de aanmeldingen!  Je komt enkel in aanmerking op een plaats als je deelgenomen hebt aan de proef.

Resultaat van je aanmelding en effectieve inschrijving

In de loop van 3 juli ontvang je van ons per mail het resultaat van je aanmelding.

Als we je een plaats hebben kunnen toekennen, krijg je een uitnodiging om op 4 of 5 juli 2023 naar de school te komen. We vervolledigen dan je inschrijving en ondertekenen we de inschrijvingsdocumenten. Enkel ouders of andere leerlingenverantwoordelijken mogen de documenten ondertekenen.  Lees onderaan "Inschrijven per volmacht" als zij niet aanwezig kunnen zijn op 4 of 5 juli.

Als we je jammer genoeg geen plaats hebben kunnen geven, brengen we je hiervan op de hoogte. Eens er een plaats vrij komt, nemen we terug contact met je op.

Heb je de online aanmelding gemist?

Als je de online aanmelding op 3 juli hebt gemist, kan je je in juli en augustus tijdens openingsuren van de school komen inschrijven. Inschrijven kan uiteraard enkel als er nog een vrije plaats is in je gewenste klas.

Enkel ouders of andere leerlingenverantwoordelijken mogen jou inschrijven. Lees onderaan "Inschrijven per volmacht" als zij niet aanwezig kunnen zijn.

Wat breng je mee?

Het bewijs van vorige studie is jouw eindbeslissing of syntheseblad van je studieresultaten van schooljaar 2022-2023.  Hierop moeten minstens de onderwijsvorm (A-stroom, B-stroom, ASO, BSO, KSO of TSO), het leerjaar en het behaald attest op staan.  Op basis van deze gegevens controleren we je toelatingsvoorwaarden.  

Ben je niet zeker of je het juiste document hebt, neem dan al je papieren mee die je meekrijgt van je school.

Inschrijven per volmacht

Ouders of andere leerlingenverantwoordelijken die niet aanwezig kunnen zijn tijdens de inschrijvingsperiode, kunnen iemand anders een volmacht geven.  Enkel meerderjarigen mogen volmachthouder zijn.

Via dit document kan je de volmacht geven en kan je de bepalingen raadplegen waaraan deze moet voldoen.