INSCHRIJVING 2022-2023

BEELDENDE KUNST

VOORBEREIDEND JAAR

Kandidaten die willen starten in het voorbereidend jaar Beeldende Kunst leggen allemaal een proef af. Om daaraan te kunnen deelnemen moet je je eerst registreren. Nadat je aan de proef hebt deelgenomen, kan je je inschrijven. Lees hieronder de volledige uitleg.


  1. Registratie

Elke kandidaat registreert zich online via onderstaand registratieformulier:

REGISTRATIEFORMULIER

Naast het invullen van persoonlijke en studiegegevens, kies je via dit formulier ook de gewenste klas en de datum waarop je de proef wil afleggen. Merk je na de registratie dat je de datum van je proef wil veranderen, registreer je je gewoon opnieuw.

Belangrijk: Als je tijdens de registratie je klas niet kan selecteren, dan betekent dit dat er helaas geen vrije plaatsen zijn en dat je in deze klas niet kan beginnen. Wil je op de hoogte gebracht worden indien er toch een plaats vrijkomt, bel je naar Campus Harmonie om je gegevens achter te laten. Kan je je klas wel selecteren dan zijn er vrije plaatsen maar heb je geen zekerheid dat je in deze klas kan beginnen. Je moet immers eerst slagen voor de proef én je tijdig inschrijven (meer info hierover vind je bij "Proef" en "Inschrijving").

Na de registratie:

  • ontvang je automatisch een bevestigingsmail. Controleer zeker of je deze al dan niet in de ongewenste post gekregen hebt. Heb je niets ontvangen, contacteer dan de school;

  • krijg je een mail van de coördinator Eva Corluy om een datum voor de proef af te spreken;

  • kunnen we je per mail op de hoogte houden bij eventuele wijzigingen omtrent proeven of inschrijven.


  1. Proef

De richting Beeldende Kunst organiseert een oriënteringsproef. Om toegelaten te worden, moet je aan de proef hebben deelgenomen.

Wat wordt er van je verwacht op de proef?

De proef bestaat uit een motivatiegesprek.

Waar en wanneer?

Eva Corluy, de coördinator van het voorbereidend jaar Beeldende Kunst, zal je contacteren per mail om samen een geschikt moment te zoeken om het motivatiegesprek te houden.

Wat na de proef?

De coördinator brengt je op de hoogte van je resultaat.

Belangrijk: Deelnemen aan de proef betekent niet automatisch dat je een plaats hebt in de gewenste klas. Hoe je wel een plaats kan bemachtigen, lees je hieronder bij "Inschrijving".


  1. Inschrijving

Kandidaten die hebben deelgenomen aan de proef van juli, kunnen zich in de loop van augustus inschrijven.

Kandidaten die deelnemen aan de proef in augustus, kunnen zich inschrijvingen vanaf 30 augustus om 9:00 uur in Campus Harmonie. De inschrijvingen gebeuren in volgorde van binnenkomst. Het is mogelijk dat we niet elke kandidaat plaats kunnen geven volgend schooljaar.

Wat breng je mee?

  • identiteitskaart van de kandidaat

  • diploma Secundair Onderwijs

Inschrijven per volmacht

Ouders of andere leerlingverantwoordelijken die niet aanwezig kunnen zijn tijdens de inschrijvingsperiode, kunnen iemand anders een volmacht geven. Enkel meerderjarigen mogen volmachthouder zijn.

Via dit document kan je de volmacht geven en kan je de bepalingen raadplegen waaraan deze moet voldoen.