INSCHRIJVING 2022-2023

3e tot 6e JAAR DANS

Kandidaten die willen starten in het 3e, 4e, of 5e jaar Dans leggen allemaal een proef af. Om daaraan te kunnen deelnemen moet je je eerst registreren. Behaal je op de proef een positief resultaat, dan kan je je inschrijven. Lees hieronder de volledige uitleg.


 1. Registratie

Elke kandidaat registreert zich online via onderstaand registratieformulier:

REGISTRATIEFORMULIER

Naast het invullen van persoonlijke en studiegegevens, kies je via dit formulier ook de gewenste klas en de datum waarop je de proef wil afleggen. Merk je na de registratie dat je de datum van je proef wil veranderen, registreer je je gewoon opnieuw.

Belangrijk: Als je tijdens de registratie je klas niet kan selecteren, dan betekent dit dat er helaas geen vrije plaatsen zijn en dat je in deze klas niet kan beginnen. Wil je op de hoogte gebracht worden indien er toch een plaats vrijkomt, bel je naar Campus Ieperman om je gegevens achter te laten. Kan je je klas wel selecteren dan zijn er vrije plaatsen maar heb je geen zekerheid dat je in deze klas kan beginnen. Je moet immers eerst slagen voor de proef én je tijdig inschrijven (meer info hierover vind je bij "Proef" en "Inschrijving").

Na de registratie:

 • ontvang je automatisch een bevestigingsmail. Controleer zeker of je deze al dan niet in de ongewenste post gekregen hebt. Heb je niets ontvangen, contacteer dan de school;

 • verwachten we je om deel te nemen aan de proef op de door jou gekozen datum;

 • mag je een mail verwachten van de coördinator Filip Van Huffel met verdere uitleg;

 • kunnen we je per mail op de hoogte houden bij eventuele wijzigingen omtrent proeven of inschrijven.


 1. Proef

De richting Dans organiseert toelatingsproeven. Om toegelaten te worden, moet je slagen voor de proef.

Wat wordt er van je verwacht op de proef?

Op onderstaande link vind je alle nodige informatie.

Toelatingsproeven Dans

Waar en wanneer?

 • zaterdag 21 mei 2022 van 10.00 tot 14.00 uur in Campus Ieperman

Wat breng je mee?

 • de benodigdheden zoals de coördinator je per mail laat weten

Wat na de proef?

Coördinator Filip Van Huffel brengt je op de hoogte van je resultaat.

Belangrijk: Slagen voor de proef betekent niet automatisch dat je bent ingeschreven. Hoe je wel een plaats kan bemachtigen, lees je hieronder bij "Inschrijving".


 1. Inschrijving

Onze inschrijvingen starten op 1 juli om 13:00 uur in Campus Ieperman. De school is geopend om 9:00 uur. De inschrijvingen zullen gebeuren in volgorde van binnenkomst vanaf 9:00 uur. De vrije plaatsen worden dus ook in deze volgorde opgevuld.

Wat breng je mee?

 • identiteitskaart van de kandidaat

 • bewijs vorige studie

Het bewijs van vorige studie is jouw eindbeslissing of syntheseblad van je studieresultaten van schooljaar 2021-2022. Hierop moeten minstens de onderwijsvorm (A-stroom, B-stroom, ASO, BSO, KSO of TSO), het leerjaar en het behaald attest op staan. Op basis van deze gegevens controleren we je toelatingsvoorwaarden.

Ben je niet zeker of je het juiste document hebt, neem dan al je papieren mee die je meekrijgt van je school.

Inschrijven per volmacht

Ouders of andere leerlingverantwoordelijken die niet aanwezig kunnen zijn tijdens de inschrijvingsperiode, kunnen iemand anders een volmacht geven. Enkel meerderjarigen mogen volmachthouder zijn.

Via dit document kan je de volmacht geven en kan je de bepalingen raadplegen waaraan deze moet voldoen.