INSCHRIJVING 2024-2025

2e JAAR A-stroom

MODERNE TALEN en WETENSCHAPPEN

Deze studierichtingen bieden we enkel in Campus Ieperman aan.

Inschrijving

a) Online voorinschrijving

Vanaf 1 juli 2024 kan je je online voorinschrijven via deze  link.

De vrije plaatsen worden opgevuld in volgorde van de voorinschrijving!  Je komt enkel in aanmerking op een plaats als je deelgenomen hebt aan de proef.  Je zal een automatische bevestigingsmail ontvangen dat je voorinschrijving werd geregistreerd. 

Tips bij de voorinschrijving: Gebruik bij voorkeur een e-ID lezer (installatie van e-ID Web Browser Software of e-ID Extension vereist) om de gegevens van uw kind in te vullen. Zorg anders dat het invulformulier zo goed en volledig mogelijk ingevuld is. 

In het 2e jaar geef je keuze van gewenste klas (2Beeld, 2Beeld-digitaal, 2Woord, 2Muziek, 2Dans of 2 Moderne talen- wetenschappen) in het veld "Opmerkingen". 

Voor de artistieke opties Dans en Muziek is de herinschrijving alleen mogelijk voor de leerlingen van het eerste jaar Dans of Muziek. Voor alle anderen kan dit alleen maar na een geslaagde toelatingsproef. De definitieve herinschrijving is afhankelijk van de attestering op het einde van het schooljaar en de keuzemogelijkheden die daarmee bepaald zijn.

Resultaat van je voorinschrijving 

Indien aan de voorwaarden voldaan is en er plaats is, ontvang je van ons per mail een bevestiging van de voorinschrijving en je plaats in onze school.

b) Effectieve inschrijving

De inschrijving is pas definitief wanneer de inschrijvingsdocumenten werden ondertekend. 

Dit kan tussen 2 juli en 5 juli 2024 in campus Ieperman. De school is geopend vanaf 9u00 tot 15u00

Enkel ouders of andere leerlingenverantwoordelijken mogen de documenten ondertekenen.  Als u niet in de mogelijkheid bent om zelf langs te komen op school, kan u gebruik maken van het volmacht-formulier om de papieren te ondertekenen. Lees onderaan "Inschrijven per volmacht". 

Wat breng je mee?

Inschrijven per volmacht

Ouders of andere leerlingenverantwoordelijken die niet aanwezig kunnen zijn tijdens de inschrijvingsperiode, kunnen iemand anders een volmacht geven.  Enkel meerderjarigen mogen volmachthouder zijn.

Via dit document kan je de volmacht geven en kan je de bepalingen raadplegen waaraan deze moet voldoen.