INSCHRIJVING 2024-2025

2e JAAR A-stroom

KUNST EN CREATIE optie DANS

Kandidaten die willen starten in het  2e jaar A Kunst en Creatie optie Muziek leggen allemaal een auditie af.  Om daaraan te kunnen deelnemen moet je je eerst registreren.  Behaal je op de auditie een positief resultaat, dan kan je je inschrijven.  Lees hieronder de volledige uitleg.

Deze studierichting bieden we enkel in Campus Ieperman aan.


Wat, Waar, Wanneer?

Om deel te nemen aan de auditie moet je je op voorhand online registreren via de afdelingswebsite van Dans.  Hierop vind je ook alle info die je nodig hebt.

De audities vinden plaats op volgende momenten

Wat na de auditie?

De coördinator brengt je op de hoogte van je resultaat.  

Belangrijk: Slagen voor de auditie betekent niet automatisch dat je een plaats hebt in de gewenste klas.  Hoe je wel een plaats kan bemachtigen, lees je hieronder bij "Inschrijving".


a) Online voorinschrijving

Vanaf 1 juli 2024 vanaf 16u00 kan je je online voorinschrijven. De link van de voorinschrijving komt op 1 juli om 16u00 op deze pagina.

De vrije plaatsen worden opgevuld in volgorde van de voorinschrijving!  Je komt enkel in aanmerking op een plaats als je deelgenomen hebt aan de proef.  Je zal een automatische bevestigingsmail ontvangen dat je voorinschrijving werd geregistreerd. 

Resultaat van je voorinschrijving 

Indien aan de voorwaarden voldaan is en er plaats is, ontvang je van ons per mail een bevestiging van de voorinschrijving.

b) Effectieve inschrijving

De inschrijving is pas definitief wanneer de inschrijvingsdocumenten werden ondertekend. 

Dit kan tussen 2 juli en 5 juli 2024 in campus Ieperman. De school is geopend vanaf 9u00 tot 15u00

Enkel ouders of andere leerlingenverantwoordelijken mogen de documenten ondertekenen.  Als u niet in de mogelijkheid bent om zelf langs te komen op school, kan u gebruik maken van het volmacht-formulier om de papieren te ondertekenen. Lees onderaan "Inschrijven per volmacht". 

Wat breng je mee

Inschrijven per volmacht

Ouders of andere leerlingenverantwoordelijken die niet aanwezig kunnen zijn tijdens de inschrijvingsperiode, kunnen iemand anders een volmacht geven.  Enkel meerderjarigen mogen volmachthouder zijn.

Via dit document kan je de volmacht geven en kan je de bepalingen raadplegen waaraan deze moet voldoen.