INSCHRIJVING 2024-2025

2e JAAR A-stroom

KUNST EN CREATIE optie MUZIEK

Kandidaten die willen starten in het  2e jaar A Kunst en Creatie optie Muziek leggen allemaal een proef af.  Om daaraan te kunnen deelnemen moet je eerst contact opnemen met de school.  Behaal je op de proef een positief resultaat, dan kan je je inschrijven.  Lees hieronder de volledige uitleg.

Deze studierichting bieden we enkel in Campus Ieperman aan.

De richting Kunst en Creatie optie Muziek  organiseert toelatingsproeven.  Om toegelaten te worden, moet je slagen voor de proef. Elke kandidaat registreert zich online via onderstaand registratieformulier.

Waar en wanneer?

 Belangrijk: Registreren voor de proef kan t.e.m. 7 april 2024. 

Belangrijk: Registreren voor de proef kan t.e.m. 21 juni 2024. 

Indien er na 5 juli nog plaatsen zijn, richten we nog een proef in op woensdag 28 augustus 2024 van 9.00 tot 13.00 uur in campus Harmonie. Registreren voor de proef kan t.e.m. 23 augustus 2024. Registraties na dit tijdstip worden niet aanvaard. 

Registreer je voor de toelatingsproef via het onderstaande formulier:

REGISTRATIEFORMULIER PROEF

Naast het invullen van persoonlijke en studiegegevens, kies je via dit formulier ook de gewenste klas en de datum waarop je de proef wil afleggen.  

Na de registratie:

Tip: de richting Klassieke Muziek organiseert een Paasstage. Meer info hierover vind je hier. 

Waaruit bestaat de proef?

Op onderstaande link vind je alle nodige informatie.

Toelatingspoef 2 A Muziek

Wat breng je mee?

Wat na de proef?

De coördinator brengt je vlak na de proef op de hoogte van je resultaat.  

Belangrijk: Slagen voor de proef betekent niet automatisch dat je een plaats hebt in de gewenste klas.  Hoe je wel een plaats kan bemachtigen, lees je hieronder bij "Inschrijving".


a) Online voorinschrijving

Vanaf 1 juli 2024 vanaf 16u00 kan je je online voorinschrijven. De link van de voorinschrijving komt op 1 juli om 16u00 op deze pagina.

De vrije plaatsen worden opgevuld in volgorde van de voorinschrijving!  Je komt enkel in aanmerking op een plaats als je deelgenomen hebt aan de proef.  Je zal een automatische bevestigingsmail ontvangen dat je voorinschrijving werd geregistreerd. 

Resultaat van je voorinschrijving 

Indien aan de voorwaarden voldaan is en er plaats is, ontvang je van ons per mail een bevestiging van de voorinschrijving.

b) Effectieve inschrijving

De inschrijving is pas definitief wanneer de inschrijvingsdocumenten werden ondertekend. 

Dit kan tussen 2 juli en 5 juli 2024 in campus Ieperman. De school is geopend vanaf 9u00 tot 15u00

Enkel ouders of andere leerlingenverantwoordelijken mogen de documenten ondertekenen.  Als u niet in de mogelijkheid bent om zelf langs te komen op school, kan u gebruik maken van het volmacht-formulier om de papieren te ondertekenen. Lees onderaan "Inschrijven per volmacht". 

Wat breng je mee

Inschrijven per volmacht

Ouders of andere leerlingenverantwoordelijken die niet aanwezig kunnen zijn tijdens de inschrijvingsperiode, kunnen iemand anders een volmacht geven.  Enkel meerderjarigen mogen volmachthouder zijn.

Via dit document kan je de volmacht geven en kan je de bepalingen raadplegen waaraan deze moet voldoen.