INSCHRIJVING 2023-2024

1B met keuze Artistieke vorming

Kandidaten die willen starten in het 1e jaar B met keuze Artistieke vorming moeten in het bezit zijn van een ticket van "Meld Je Aan".

Deze richting bieden we enkel in Campus Ieperman aan.

Meld Je Aan is een gezamenlijk, online aanmeldsysteem georganiseerd door het Lokaal Overlegplatform Antwerpen.  Zo willen de scholen ervoor zorgen dat zo veel mogelijk kinderen in de school van hun keuze kunnen inschrijven. Daarnaast willen de directies ook voorkomen dat er wachtrijen aan de schoolpoorten ontstaan.  Ben je inwoner van de stad Antwerpen dan ontvang je alle nodige informatie per post.  Woon je niet in Antwerpen, dan kan je via de website van Meld Je Aan de nodige informatie vinden.

Je kan je aanmelden tussen maandag 25 maart (vanaf 9u30) en vrijdag 19 april 2024 (tot 17u00) ook als je kind recht op voorrang heeft. Meld Je Aan registreert de aanmeldingen niet in chronologische volgorde. Het maakt dus niet uit of je in het begin, of op het einde van de aanmeldingsperiode je keuzes doorgeeft. Zodra je een ticket hebt voor onze school kan je ons contacteren om de inschrijving te vervolledigen.

Op woensdag 8 mei word je op de hoogte gebracht door Meld Je Aan voor welke school je kind een toekenning kreeg.  Inschrijven met een toekenningsticket voor onze school kan tussen dinsdag 14 mei en maandag 10 juni 2024. 

Om de inschrijving op school vlot te doen verlopen zal er een link naar een registratieformulier op deze webpagina geplaatst worden. Alle leerlingen met een ticket kunnen via deze link hun gegevens registreren en krijgen vervolgens een bevestigingsmail van de voorinschrijving. In deze mail vindt je verdere instructies om de inschrijving te finaliseren. 

Openingsuren secretariaat campus Ieperman: elke dag tussen 8u00 en 16u00

Ten laatste op 10 juni 2024 moet de inschrijving gebeurd zijn.  

Belangrijk: De mails die op 9 mei 2024 verstuurd worden, komen van inschrijvingen@kunsthumaniora.be. Controleer zeker je ongewenste post of voeg de emailadressen aan je contactpersonen.