INSCHRIJVING 2023-2024

1A met keuze Artistieke vorming

Kandidaten die willen starten in het 1e jaar A met keuze Artistieke vorming moeten in het bezit zijn van een ticket van "Meld Je Aan".

Deze richting wordt zowel in Campus Ieperman als Campus Explo Art ingericht.


Meld je Aan is een gezamenlijk, online aanmeldsysteem georganiseerd door het Lokaal Overlegplatform Antwerpen.  Zo willen de scholen ervoor zorgen dat zo veel mogelijk kinderen in de school van hun keuze kunnen inschrijven. Daarnaast willen de directies ook voorkomen dat er wachtrijen aan de schoolpoorten ontstaan.  Ben je inwoner van de stad Antwerpen dan ontvang je alle nodige informatie per post.  Woon je niet in Antwerpen, dan kan je via de website van Meld Je Aan de nodige informatie vinden.

Je kan je aanmelden tussen maandag 27 maart (vanaf 9.30 uur) en vrijdag 21 april 2023 (tot 17 uur) ook als je kind recht op voorrang heeft. Meld Je Aan registreert de aanmeldingen niet in chronologische volgorde. Het maakt dus niet uit of je in het begin, of op het einde van de aanmeldingsperiode je keuzes doorgeeft. Zodra je een ticket hebt voor onze school kan je ons contacteren om de inschrijving te vervolledigen.

Op 11 mei 2023 krijg je van Meld Je Aan het bericht welke school aan jou werd toegewezen.  Een dag later, op  12 mei 2023, stuurt onze school naar de ons toegewezen leerlingen met een ticket een mail met de vraag om jouw gegevens in te vullen.  Met deze gegevens maken we de inschrijvingsdocumenten klaar en contacteren we je telefonisch om de inschrijving verder af te ronden. Ten laatste op 12 juni 2023 moet de inschrijving gebeurd zijn.  

Belangrijk De mails die op 12 mei 2023 verstuurd worden komen van inschrijving.ieperman@kunsthumaniora.be of van inschrijving.exploart@kunsthumaniora.be. Controleer zeker je Ongewenste Post of voeg de emailadressen aan je contactpersonen.