INSCHRIJVING 2022-2023

1e JAAR KUNST EN CREATIE

Kandidaten die willen starten in het 1e jaar Kunst en Creatie moeten in het bezit zijn van een ticket van "Meld Je Aan".


  1. Meld Je Aan en Inschrijven

Meld Je Aan is een gezamenlijk, online aanmeldsysteem georganiseerd door het Lokaal Overlegplatform Antwerpen. Zo willen de scholen ervoor zorgen dat zo veel mogelijk kinderen in de school van hun keuze kunnen inschrijven. Daarnaast willen de directies ook voorkomen dat er wachtrijen aan de schoolpoorten ontstaan. Ben je inwoner van de stad Antwerpen dan ontvang je alle nodige informatie per post. Woon je niet in Antwerpen, dan kan je via de website van Meld Je Aan de nodige informatie vinden.

Tussen dinsdag 8 maart (vanaf 9.30 uur) en dinsdag 29 maart 2022 (tot 17.00 uur) kan je er jouw keuze opgeven. Meld Je Aan registreert de aanmeldingen niet in chronologische volgorde. Het maakt dus niet uit of je in het begin, of op het einde van de aanmeldingsperiode je keuzes doorgeeft.

Op 21 april krijg je van Meld Je Aan het bericht welke school aan jou werd toegewezen. Een dag later, op 22 april, stuurt onze school naar de ons toegewezen leerlingen met een ticket een mail met de vraag om jouw gegevens in te vullen. Met deze gegevens maken we de inschrijvingsdocumenten klaar en contacteren we je telefonisch om de inschrijving verder af te ronden. Op 20 mei 2022 moet de inschrijving gebeurd zijn.

Belangrijk: De mails die op 22 april verstuurd worden komen van inschrijving.ieperman@kunsthumaniora.be of van inschrijving.exploart@kunsthumaniora.be. Controleer zeker je Ongewenste Post of voeg de emailadressen aan je contactpersonen.