INSCHRIJVING 2022-2023

1e JAAR

KLASSIEKE TALEN,

MODERNE TALEN en WETENSCHAPPEN

Kandidaten die willen starten in het 1e jaar Klassieke Talen of Moderne Talen en Wetenschappen moeten in het bezit zijn van een ticket van "Meld Je Aan".


  1. Meld Je Aan en Inschrijven

Meld je Aan is een gezamenlijk, online aanmeldsysteem georganiseerd door het Lokaal Overlegplatform Antwerpen. Zo willen de scholen ervoor zorgen dat zo veel mogelijk kinderen in de school van hun keuze kunnen inschrijven. Daarnaast willen de directies ook voorkomen dat er wachtrijen aan de schoolpoorten ontstaan. Ben je inwoner van de stad Antwerpen dan ontvang je alle nodige informatie per post. Woon je niet in Antwerpen, dan kan je via de website van Meld Je Aan de nodige informatie vinden.

Tussen dinsdag 8 maart (vanaf 9.30 uur) en dinsdag 29 maart 2022 (tot 17.00 uur) kan je er jouw keuze opgeven. Meld Je Aan registreert de aanmeldingen niet in chronologische volgorde. Het maakt dus niet uit of je in het begin, of op het einde van de aanmeldingsperiode je keuzes doorgeeft. Zodra je een ticket hebt voor onze school kan je ons contacteren om de inschrijving te vervolledigen.

Belangrijk: Om aanspraak te maken op de school die Meld Je Aan voor jou heeft uitgekozen, moet je binnen een bepaalde termijn contact opnemen met deze school om de inschrijving te finaliseren. Na deze datum vervalt jouw reservatie. Meer info komt later op deze website.