AUDIOVISUELE VORMING

Een solide basisvorming in analoge en digitale mediakunsten.

In de afdeling Audiovisuele Vorming (AVV) van de! Kunsthumaniora leer je hoe je met hedendaagse communicatiemiddelen aan de slag kunt. Heb je interesse in fotografie, video of digitale media dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Onze vormingsrichting loopt over vier jaren. Hierin zal je worden gegidst via analoge en digitale media zoals beeldend waarnemen, beeldende vorming, fotografie, video en de moderne digitale media.

Regelmatig organiseren we gedurende de hele vorming speciale workshops met experts en kunstenaars van buitenuit om je kennis te laten nemen met artistieke projecten en de nieuwste technieken in o.a. audio, animatie of video.

In onze afdeling spelen ook de algemene vakken zoals o.a. wiskunde en wetenschappen een zeer belangrijke rol. Je hebt ze immers nodig om goed aan de slag te gaan met de praktische artistieke opdrachten. Het samengaan van de kunstvakken met de algemene vakken zorgt ervoor dat je een solide vorming geniet waarmee je na het zesde jaar nog alle kanten uit kunt. Maar natuurlijk ben je optimaal voorbereid voor audiovisuele opleidingen in de ’School of Arts’.

AVV staat synoniem voor een speciale uitdaging om je helemaal te verdiepen in moderne communicatiemedia en kunsten.

Meer info over de doorstromingsmogelijkheden hier.

Contact

Meer info

Scroll op smartphone om de volledige lessentabel te zien.

Algemene vorming en artistieke ontplooiing

Kunstonderwijs is niet zomaar wat tekenen of muziek maken, kiezen voor kunst en creatie is kiezen voor artistieke vakken en algemene vakken. Beide zijn voor ons even belangrijk en wij leggen de lat hoog voor allebei.

Met innovatief en sterk onderwijs maken wij dat haalbaar voor jou. Hoe wij dat doen, lees je hier.

Zorg

Als school hechten we veel belang aan het welbevinden van onze leerlingen. Lees meer over onze aanpak hier.

Toelatingsvoorwaarden, oriënteringsproef en inschrijven

Om te starten moet je een oriënteringsattest hebben dat toegang geeft tot de gewenste klas en deelgenomen hebben aan de oriënteringsproef.

Hoe je je registreert voor de oriënteringsproef, wat we op die dag van je verwachten en hoe je je uiteindelijk inschrijft, lees je allemaal onder Inschrijving.

GALERIJ

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image
Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image
Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image
Carousel imageCarousel image